ÁSZF

Ha bármi kérdése van az alábbi feltételekkel, vagy a vásárlás bármely fázisával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (info@gangkul.hu)! Ezen az oldalon elolvashatja az általános vásárlási feltételeket és adatvédelmi politikánkat.

Cégadatok
Cégnév: Balogh Ágota Klára – EV
Közművelődési szakember II, Kulturális rendezvényszervező – HU
Székhely: 4024 Debrecen, Piac u. 58. IV.lph. 2 em. 43.a.
Nyilvántartási szám: 51103840
Adószám: 68021937-1-29
Telefon: +36302865448

Szolgáltatások
A honlapon a GANG kul néven szervezett kulturális programok között böngészhet és ezekre jegyet vásárolhat.

Jegyvásárlás
A programon való részvétel minden esetben jegyvásárláshoz kötött. (Ez alól néhány kivételt teszünk, de ezt minden esetben külön jelezzük.)
A részvételre jogosító jegy egy alkalomra szóló részvételi jegy, a megigényelt darabszámban több fő belépését is biztosítva.
Jegyet a kiválasztott program oldalán tud vásárolni, a vásárlási folyamatban megadott számlaszámra történő utalás módján.

Árak
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (alanyi mentesség miatt ennek mértéke 0%). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Vásárláskor minden esetben  számlát küldünk, vagy helyszíni fizetés esetén nyugtát állítunk ki.

Adatvédelem
A rendelés során megadott adatait más célból nem használjuk fel, és nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk.

Jogi nyilatkozat
A www.gangkul.hu domain alatt elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalt!

Információk
Minden észszerű erőfeszítést megteszünk annak biztosítására, hogy a www.gangkul.hu weboldalon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a tulajdonos sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A www.gangkul.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalunk használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.