GYIK

Alap

Debrecen belváros, Piac utca 58. 200 évvel ezelőtt Fazekas Mihály lakott itt, ma nem, most mi tevékenykedünk és élünk a sok jó szomszéddal. A kapucsengő számát és egyéb paramétereket privát üzenetben juttatjuk el hozzád.

Kerékpárral érkezők teljes biztonsággal lezárhatják az udvaron a biciklit, az autósok a környező utcákban (Piac utca, Vármegyeháza utca, Szent Anna utca és a közeli mélygarázsokban) parkolhatnak le.

Programjaink a megjelölt időpontban elkezdődnek, előtte negyed órával kitárjuk az ajtókat. A színi előadások zavartalansága érdekében a csengőt kikapcsoljuk a produkció kezdetekor, más esetben tudunk toleránsak lenni, de magad hagyod ki a jóból, ha elcsúszol az időddel.

Nincs

Online formában weblapunkon keresztül.
A jegyvásárlás és bármely más kommunikáció során megadott adataidat harmadik fél számára nem adjuk ki.

Egyéb

Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Ha bármi kérdése van az alábbi feltételekkel, vagy a vásárlás bármely fázisával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (info@gangkul.hu)! Ezen az oldalon elolvashatja az általános vásárlási feltételeket és adatvédelmi politikánkat.

Cégadatok
Cégnév: Balogh Ágota Klára – EV
Közművelődési szakember II, Kulturális rendezvényszervező – HU
Székhely: 4024 Debrecen, Piac u. 58. IV.lph. 2 em. 43.a.
Nyilvántartási szám: 51103840
Adószám: 68021937-1-29
Telefon: +36302865448

Szolgáltatások
A honlapon a GANG kul néven szervezett kulturális programok között böngészhet és ezekre jegyet vásárolhat.

Jegyvásárlás
A programon való részvétel minden esetben jegyvásárláshoz kötött. (Ez alól néhány kivételt teszünk, de ezt minden esetben külön jelezzük.)
A részvételre jogosító jegy egy alkalomra szóló részvételi jegy, a megigényelt darabszámban több fő belépését is biztosítva.
Jegyet a kiválasztott program oldalán tud vásárolni, a vásárlási folyamatban megadott számlaszámra történő utalás módján.

Árak
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (alanyi mentesség miatt ennek mértéke 0%). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Vásárláskor minden esetben  számlát küldünk, vagy helyszíni fizetés esetén nyugtát állítunk ki.

Adatvédelem
A rendelés során megadott adatait más célból nem használjuk fel, és nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk.

Jogi nyilatkozat
A www.gangkul.hu domain alatt elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalt!

Információk
Minden észszerű erőfeszítést megteszünk annak biztosítására, hogy a www.gangkul.hu weboldalon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a tulajdonos sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A www.gangkul.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalunk használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Lemondás

Ha a regisztrációd után kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, javasoljuk, hogy kérdezz meg valakit ismerettségi körödben, nincs-e kedve/ideje beugrani helyetted, hiszen a jelentkezés bármikor átruházható.

Ha három héttel a meghirdetett program előtt jelzed, hogy nem tudsz jönni, a már befizetett összeget visszautaljuk a kezelési költség levonása mellett.

Amennyiben a megadott program előtt két héttel jelzed, hogy nem tudsz eljönni, a befizetett összeg felét visszaadjuk vagy átjelentkezhetsz másik alkalomra.

Ha kevesebb mint két héttel a program előtt mondod le a részvételt sajnos a már befizetett összeget nem tudjuk visszautalni és másik programra sem tudjuk átteni a regisztrációd, de még mindig megkérdezheted egy barátodat nincs-e kedve eljönni.

Emailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a számodra optimálisabb megoldásról: visszautaljuk-e a jegy árát vagy átregisztráljunk egy másik alkalomra.