CSAKRA GASZTRO ÚJ!

2018. február 13. kedd 18h

Az élet egy nagy játék és összefüggések sorozata. Sok mindent szeret az ember, és a kulináris élvezetek különösen fontos szerepet töltenek be az életünkben. Most egy olyan utazásra hívunk meg téged, mely alapján az evés, az ételek kiválasztásával – ebben az esetben gyümölcsök, magvak, zöldségek segítségével fejtjük meg jelen élethelyzeted egy fontos kérdését. Amikor egy gondolat, megoldandó feladat körül forognak a gondolataink evés közben, nem szoktuk megfigyelni, hogy milyen színű és formájú étel után nyúlunk éppen, pedig tudatos odafigyeléssel beleláthatunk lelkünk legmélyére az ételeken keresztül is. Általában figyelmen kívül hagyjuk a színeket, ízeket és formákat, az étkezések idejét, helyét és hosszát. Mi azonban erre is figyelünk, mert minden mindennel összefügg.
Megtanítunk, hogy hogyan gyakorolj tudatos étkezéssel hatást a jövődre. Ezen az estén nincs más dolgod, csak egy kérdést feltenni magadnak és spontán finomságokat választani a tálakról.
Nem a testünk mikrobiológiai szintjén, hanem az elme, a tudat szintjén fogunk tudatosan táplálkozni. Megfigyeljük milyen színeket, ízeket-formákat választasz evés közben és mit üzen ezen keresztül a tudatalattid.
A gasztronómia és önismeret tengelyek köré szerveződő programon, útmutatást és ismereteket kaphatsz Nánási Andrea és Csajbók Márta előadóktól kis létszámú csoportfoglalkozás keretében.

A részvétel regisztrációhoz kötött: info@gangkul.hu
Részvételi díj: 3000 Ft

Kategóriák: ,

NEWS